Despre Noi

Suntem un grup restrans de agenti imobiliari, avand experienta acumulata de-alungul anilor in diferite agentii imobiliare. In anul 2005 ne-am hotarat sa infiintam agentia Euro Casa Imobiliare, pentru a face diferenta. Ne-am propus inca de la inceputuri sa oferim clientilor calitatea la pretul corect si mai presus de toate loialitate si respect.

      Principiile care stau la baza activitatii noastre sunt corectitudinea si fidelitatea fata de client, ceea ce s-a demonstrat a fi foarte benefic pentru ambele parti.

Am dori sa va supunem atentiei cateva convingeri si principii care in conceptia noastra stau la baza achizitiei unei proprietati:

      •    De cele mai multe ori dorinta clientilor nu este aceeasi cu nevoia reala, de aceea rolul unei agentii imobiliare este de a gasi solutia corecta intre dorinta (criteriile) si nevoia reala astfel incat cele trei coordonate calitate, pret si utilitate sa fie satisfacute pe deplin. 

In concluzie va recomandam sa consultati un profesionist (agent imobiliar) inainte de a achizitiona o proprietate. In prezent avem o oferta foarte buna ca alternativa la Apartamente Militari si imprejurimi. 

      Va intrebati de ce ati alege ca partener compania EuroCasa Imobiliare? 

Pentru a va usura decizia va prezentam cateva din obiectele activitatii noastre:

• Fiecare cerere sau oferta este atent studiata pentru a fi adresata clientilor care au o nevoie reala.

• Suntem convinsi ca succesul are la baza corectitudinea si consecventa dintre parteneri.

• Satifactia clientui si loialitatea este principiul fundamental ce sta la baza activitatii noastre.

• Ne dorim colaborari de lunga durata bazandu-ne pe etica si respect.

• Aveti nevoie de solutii gasite de profesionisti menite sa va satisfaca dorintele.